Blog

02 februar

P O B E D A ! ! ! OK JEDINSTVO (UŽICE)-OK BEOGRAD 0 : 3 21:25 14:25 24:26

Nova godina novo poglavlje za lavice OK Beograd. Početak drugog dela prvenstva Prve lige Srbije za odbojkašice i izvojevana je hrabra pobeda nad ekipom Jedinstva iz Užica.

OK Jedinstvo (Užice) – OK Beograd 0:3 (21:25 14:25 24:26)

Nakon svih poteškoća koje je ekipa OK Beograd prošla u prvom delu prvenstva Prve lige Srbije, gde je zbog povreda ekipa bila oslabljena za 5 devojaka iz prve postave, nova godina je prvom treneru Dejanu Krpoviću omogućila rad sa kompletnom ekipom pa je to već na početku i dalo rezultat.

Prvi set je doneo klackalice u smenjivanju vođstva. Od 8:4 za Beograd do 11:8 za Jedinstvo. Lavice Beograda su hrabrije igrale ključne poene pri kraju prvog seta i zasluženo ga i dobile 25-21. U drugom setu i druga priča. Jakim servisima i odličnom igrom u polju ekipa OK Beograd je prilično lako i ubedljivo dobila drugi set 25-14. Treći set je doneo i znatno bolju igru Jedinstva. Igrajući na sve ili ništa uz razigrane Nenadić i Simić, prilično lako su se odvojili i poveli sa 17-10. Međutim, s obzirom da je za igru potrebno dvoje, igračice Beograda daju poslednju reč i uz dva bloka najmlađe Dunje Stojanović(14 godina) i odlične servise Petre Lukić kreiraju preokret za udzbenike. Dobijen je i treći set 26-24 i POBEDA za sve nedaće koje su pratile ekipu OK Beograda u prvom delu BPŠ Prve lige Srbije za odbojkašice.

Nastavak prvenstva dovodi ekipu OK Beograd u svoj hram odbojke OŠ Branko Ćopić. Sledeće kolo OK Beograd igraće sa ekipom Crno Bele u subotu 05.02.2022.

Ukoliko se po jutru dan poznaje, verujemo da će i nastavak prvenstva ekipi OK Beograd doneti mnoge radosti.