Blog

02 februar

LAVICE ostaju u konkurenciji za baraž za ulazak u prvu ligu – odluka u posl. kolu

Meč pun preokreta, sjajnih blokova, neuhvatljivih smečeva, as servisa, taktičkih nadigravanja dva izuzetna trenera i pre svega neizvesnosti do poslednjeg poena, je sigurno prava odbojkaška poslastica.

Takav su meč preredile odbojkašice OK RODA i OK BEOGRAD-a svojim navijačima. Od prvog sudijskog zvižduka, pa do samog kraja, timovi su se smenjivali u vođstvu a ni jedna ekipa nije uspevala da u potpunosti nadigra rivala.

Ipak, OK BEOGRAD je na svojoj strani imao ovosezonsko stečeno iskustvo odigravanja petog seta ali je do pobede došao u veoma neizvesnoj završnici i minimalnom razlikom. Koliko je meč bio fizički iscrpljujuć, govore znojem natopljeni dresovi oba tima, a da je to ništa u odnosu na psihološki napor, svedoče suze kao rezultat emotivnog pražnjenja nakon meča. Ostaje nam na kraju da čestitamo izuzetnim igračicama OK RODA, i njihovom treneru, na svemu prikazanom.

Konstatujemo da je ekipa OK RODA po prikazanoj igri jedna od boljih u Prvoj ligi Srbije, i pored toga što plasman na tabeli ne govori tome u prilog. Želimo im puno sreće u sledećoj sezoni. LAVICE ostaju u konkurenciji za baraž za ulazak u prvu ligu a sve će biti odlučeno u poslednjem kolu, kada OK BEOGRAD dočejuje ekupu OK OMLADINAC.