Kampovi

KAMPOVI

Odbojkaški klub Beograd u sklopu zimskih i letnjih priprema organizuje i kampove, za koje se pored članova kluba, mogu prijaviti i svi zainteresovani koji žele da podignu svoju formu, poboljšaju tehniku, provedu kvalitetno vreme na Zlatiboru. Ovaj dragulj naših prirodnih lepota, pruža izuzetne uslove smeštaja, gde ćete se osećati kao kod svoje kuće, zahvaljujući brižnim domaćinima koji sa osmehom na licu ispunjavaju zahteve i najprobirljivijih gostiju. Kada je reč o uslovima za treniranje, dostupni kapaciteti zadovoljiće i najveće sportske profesionalce. Da li je zaista potrebno reći da u ovakvim okolnostima, zbog opšteg osećanja neizmernog zadovoljstva, nastaju nova poznanstva i neraskidiva prijateljstva. Pa zar to nije dovoljno da se priključite?

ZIMSKI KAMP (januar)

Svake godine od 2. do 10. januara, sve takmičarske selekcije, u sklopu svojih zimskih priprema, ove dane provode na snegom prekrivenim i suncem obasjanim vrhovima Zlatibora. U istom terminu se održava i OK BEOGRAD ZIMSKI KAMP, na kome mogu učestvovati svi zainteresovani, bez obzira da li su članovi kluba. Treneri su obučeni da organizuju i sprovedu sportski deo priprema, ali im moramo odati priznanje za izuzetno zanimljiv sadržaj koji vam se nudi tokom slobodnog vremena. Podelite sa nama ove nezaboravne trenutke i imaćete uspomene o kojima ćete pričati pokolenjima.

LETNJI KAMP (avgust)

Najlepši period za boravak na planini, bez konkurencije. Sa početkom u drugoj nedelji, pa sve do kraja avgusta, OK BEOGRAD sprovodi pripreme za sve takmičarske selekcije, dok se u poslednjoj nedelji meseca priključuje i Školica odbojke sa našim najslađim polaznicima. Za njihov doček i smeštaj u obezbeđene kapacitete, uvek se potrude starije LAVICE, koje ih dočekaju osmehom i zagrljajem, ponesu im stvari do sobe i uvek su im na raspolaganju tokom boravka. Ovako se gradi zdrav odnos a to je samo jedan segment formiranja dobrog sportiste. Kao i svake godine, pored redovnih treninga na čistom vazduhu, kupanja u bistroj vodi zlatiborskih jezera, zajedničkih obroka posebno prilagođenih sportskom programu, bezbrižno se uživa u dobrom društvu i još boljem provodu. Sve pod budnim okom iskusnih pedagoga i profesionalnih trenera.
Zato ne gubite vreme. Pozovite nas i dajte sebi šansu za zdrav život!